heikebiketri

Alla inlägg den 13 april 2016

Av Heike Emmrich - 13 april 2016 18:41

Nej, det funkar inte, för mej. Så igår bestämde jag mej för att följa med Sussie till jobbet idag......I går kunde jag visserligen inte ens stödja på onda foten, men jag tänkte jag har ju kryckorna !!   Jag längtar ju till jobbet.

 

Känns som ett steg i rätt riktining iaf , att kunna vara på jobbet. Viktigt att komma upp och komma iväg. Jag helar bättre då. Jag har lång väg tillbaka till att kunna springa runt i skogen.....det förstår jag ,men för det vill jag inte bara sunka runt. Idag kunde jag stödja lätt på foten, men alla trappor och hit och dit tog musten ur mej, somnade i solstolen som en stock i en timme.....tur att jag slutade tidigt idag. I morgon blir dagen längre, men det fixar jag. Sussie och Fredrik turas om att skjutsa mej hit å dit i morgon   , I morgon kväll ska jag "övningsköra" får se om det funkar med benet, för jag måste ta mej för egen maskin till jobbet på fredag. På fredag ska jag försöka handla lite, om jag kan halta fram , funkar det , men inte med kryckorna för var i helskotta ska jag ha kundkorgen då ??! 

Idag kom det en kallelse till ortopedkliniken den 26/4 !!!!!! shit vad fort det gick då !!   så nästa vecka blir det artroskopi (privat) den ortopeden.....hoppas jag kan linka fram lite mer till helgen.....blir segt att bara vara hemma .Jag vill en sväng till Linudden , se alla blommorna . Ja annars får jag väll skutta runt med kryckorna , för ut ska jag.  Jag längtar så efter att få springa i skogen , den bästa tiden är ju nu !!  allt det jag längtat till.  Man säger att allt har en mening, vad är då meningen med detta ??   

Är glad för alla mina fina kamrater som hjälper mej , ni är ovärderliga.  

                               Kärlek kan vara fantastisk, för mej var friheten viktigare.


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Heike´s gäster


Ovido - Quiz & Flashcards