heikebiketri

Alla inlägg den 21 maj 2017

Av Heike Emmrich - 21 maj 2017 21:28

Herrejisses....är det så illa  ?

Nej inte alls, utan för mej är det att komma tillbaka till mitt liv och leverne allt som står för mej Heike.

Att vara där jag vill vara , är som bäst och har det roligast. Ja typ flänga runt på leden jämnt och ständigt...de e livet de...cykla kors å tvärs. Kanske åka på någon tävling då o då......Älskart!

Helgens träning har varit fantastisk, tänk vad en bra stretch övning kan göra. JAg hade aldrig kunnat springa så mycket och cykla om jag inte fått det bra tipset. För jag fick sånna känningar i "muskeln" precis så som det kändes innan den brast....och ingenting nu ! Vilket lyft ! Nu vågar jag springa långt igen.

Jag har varit med mej själv nästan hela helgen.

Orkar inte lyssna in /på , ta ställning ,  jag vill inte ha in det i mina öron. Har bara inte lust...har blivit sjukt ointresserad av det     

 Å Jag är tacksam,  att han låter mej vara .

Rundan i lördag var fantastisk, miljoners stopp för att bara stå där och njuta. Häggen   gudomlig, då är Årundan min favvo. På vägen hem skickade jag en fråga om man kunde få en hund date i skogen ?  Å så kom hon Zelda    gudomligt söt och efter kom katten , men den satte sig i blåbärsriset och tittade.....kort pratstund med Marie sen sprang jag vidare. Ja och inte kan man sluta springa när det så lite kvar till 20 km....(17.5 km)  så jag trummade på en bit till, och jag lovar det blev inte en meter över 20...Så himla nöjd !! nästan som att vinna VM....har jag aldrig gjort, men jag tror det känns jäkligt bra .

 

Har setat länge på kvällarna på min underbara balkong i solen och värmen och läst, läst massor av bra krimi, (jo, 2 st slängde jag dom var riktigt dåliga ) det är min läsperiod nu, när jag kan sitta ute på balkongen , jag läser aldrig krimi annars . Vintertid är det faktaböcker som gäller. Sånt som har med jobbet att göra.

Sova i solstolen efter träningen hör ju också till.......

Har packat lite , det är ju bara 3 dagar sen är jag hemma igen     . Då blir det träning   och så ska jag fixa gofika till Ljungis och hämta min nya flaskor.                               









Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Heike´s gäster


Ovido - Quiz & Flashcards