heikebiketri

Alla inlägg den 16 april 2012

Av Heike Emmrich - 16 april 2012 19:59

....Ja är det inte så....vips måndag..vips fredag !   Min fredag avslutade jag med ett jättebra spinning pass....ute regnade det .....som det har gjort hela veckan typ! Försökte få med mej någon att springa med på lördagen.....hopplöst! syster sjuk juh!  

Så jag gav mej av själv....funkar det med, skönt ibland !  vätskebälte /gp´s på....och så iväg. Drog iväg till Bergshammar över till Väderbrunn med vinden i ryggen och varmt ! mot Stigtomta rakan, pang rakt in  i vinden och den va kall.....bort mot Enstaberga korset..... kämpa....kämpa....trodde skogen skulle ta vinden, när den kom men icke....tur att jag hade handskar med mej, på med dom , varmt o mysigt... sen vek jag av vid korset, över Enstaberga-Svalsta å hem , hem va det ju varm medvind igen  . CK Dainon upptaktsmöte på em , cyklade in jätteskönt!.  Söndag gick jag här hemma och gnällde för mej själv.....benen ville springa,springa....med jag behövde cykla .....fan , jo nej jo...nej nästan på med löpar dojjorna.....nej ner och hämta upp cyklen , pumpa på med kläderna.....fan vill inte ...jo tänk på ryggen....ja, ja....å så iväg...då, när jag cyklat 13 km va jag beredd att vända...gudars så jävla tråkigt....pinka lite...sen upp på jonnen igen, cyklar över till Stigtomta , hör hur det visslas , jaha...en hund som är lös..... neeeej....det va ju MTB gänget som kom, Helt plötsligt kom Jonny upp jämnsides...jaha HEJ !  hör du inte att vi visslar.......      Sen blir cyklingen mycket roligare, vi stannar i Stigtomta och fikar , jag petar i mej en Red Bull.....MTB arna ska en sväng upp på spåret och köra åååååå nej måste jag cykla själv igen...fan.. men Per frågar om han kan cykla med mej JA! sen hängde även Jonny på......det blev som en stor EXPLOSION...helvete vad jag blev taggad !!  blev som ett spjut!....................................killarna
gick upp å drog sen ville jag fram igen.....jag va så jäkla slut i benen vid Enstaberga korset, men jag sa till mej själv SKIT I DET....PUMPA ist !   lillabacken upp till Valstaäng brukar jag sacka som en get, men drog jag järnet och förbi han som hängt på oss.....hade sagt till Jonny att vid Väderbrunn viker jag av, så full fart ända fram....då hade Per mött upp "någon på andra " sidan.....som helt plötsligt svängde av med mej.....och när jag vänder mej om ser jag Pontus !! Gudars vad förvånad jag blev o glad, det var längesedan....så han cyklade med mej hem till "dörren "...sen skulle han ta skogsvägarna över till Bränn Ekeby, han skulle till jobbet SSAB  ....ja han är som han är ! gjorde comeback idag med träningen. Jag hade svid i benen men enorm   lycka i   . tänk att jag kunde pressa mej så...har känt mej mest rostig på cykeln.  Mumma vad härligt allt va ......vilken rolig cykel tur det blev iaf !!  Så nu får jag för mej att cykla träningstävlingen i morrn tisdag !  jag kan inte komma mer än sist   WTF....vem bryr sig !? inte jag , det ska bara bli kul att vara med .  

Det stod i Runners sista nummer....våga lämna komfortzonen, det va precis vad jag gjorde. . Det stärkte mej enormt mycket.  Fantastiskt helg igen.

Fick pussa på Flis som avslutning på helgen, o ungen min fick med sig en matlåda .   ÄLSKAR                                     


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Heike´s gäster


Ovido - Quiz & Flashcards