heikebiketri

Alla inlägg under januari 2014

Av Heike Emmrich - 12 januari 2014 18:25

52,5  km löp , (ett pass backe)

3 styrkepass

4500 m rodd

Nöjd !

 

Får man äta en sånn här snart då.....    Jo, en vill jag ha sen är det bra !

Löpet idag va kallt , -6 grader helt plötsligt så där !!!   kändes som arktiskkyla.....jodå !

Hade behövt en "piska" i backen idag....men ingen hänger ju på , pitt asså ! och jag tänker Inte ringa och tjata...ändra tid för att det ska passa..balablabla.. Så jag maler på själv  fast jag tycker ju att det är ju bara att bestäma sig !!  

Ny vecka :i morgon  ska Utefritids prova på reflexbana, få se om det blir TNT på tisdag, är snöar det åker jag inte.

Annars är det dags för intervaller på band då ist.

Nähä, dags att packa badväskan , Disa vill bada i morgon !  

Av Heike Emmrich - 11 januari 2014 21:49

Är det att träffa min fd svärfar Harry !  ja han va min svärfar när jag va 18-21 år.....(22 ?)....

Va har gnabbats och tjafsat skrattat......pratat gamla minnen, eller han har berättat hur jag va då........, nitar o läder och taggtråd i munnen.....med attityden - försök INTE ändra på mej TACK...!!!  fasen vad jag har garvat i kväll, hur kan han komma ihåg allt ??? 

Sen ringde vi till Christer...  jadå satt jag bara och garvade i telefonen......samma roliga Christer. -jag har sett på nätet att du springer en massa.....- jag kan säkert vara en bra sånn där som springer med vatten !! 

Ja vad säger man ...*ASG*......

Jag fick frukostmackor med mej hem  av Harry   

Hade en blöt , kall men rolig löptur i dag, fy tusan vad leden va översvämmade !  ramlade inte ur sängen förrän 9   helt utvilad och taggad för löp. Springer  gör jag i morrn med   ......

Av Heike Emmrich - 6 januari 2014 19:29

I morgon är det dax igen, jag ska alltså upp 6.15 typ....  

Gå lägga sig tidigt , kan bli knepigt ...då jag vänt på dygnet  ...brukar hoppa isäng vid ett så där...

idag kravlade jag mej upp straxt efter åtta....i gröt , packa lilla camelbaken. Sen kom Josse-Milva och hämtade mej, så jag kunde springa från Henne , Ista Nedergård och hem till Oxelösund. En trip som jag tänkte göra inna jul , men då blev jag ju "dålig" igen..bihålerna    .....

Jaha , min lilla löp trip idag då.....hade räknat ut i huvudet att det skulle kunna vara 20 km hem, lite beroende på vägval hem. Helt underbart väder,  solen kom fram mellan molnen...underbart skön!!   precis som att springa en tidig vårdag , fåglarna kvittrade.....  jaja , jag vet att det ska bli kallt till helgen och snöblask...men jag "hatar" när det kommer tills dess njuter jag !  jag valde att springa asfalt in till stan till rondellen vid Statoil , sen via Arnö gamla skola, Björshult och in på "den gamlavanliga vägen hem" förbi Kriken, Stjärnholm.....ups det var bara 18.7  km dörr till dörr , så jag fick springa en x-tra sväng , så det blev 21 km till slut, minimum va ju 20 km   .

Äntligen ett längre löp, medicinen jag fick för att "rensa lungorna gjorde susen", men något ska göras åt den rinnande  bihålan.  Bara att boka tid och sätta sig på tvären igen då.....för "nått" är det!      Har haft det bra på Hällen, min kompetens får "jobba" där..det gillar mitt självkänsla/förtroende  , den gillar inte att agera "andra fiolen" , blev ialla fall bra där bra när jag fick medicin delegering !

Sen ska Riksbyggen i Nyköping få ett samtal.....

Har lite saker att ta tag i... finns saker jag inte är riktigt nöjd med.....   men mest focus är det på träningen !  livet är planerat till den 23/8......sen är de tomt..."överlever" jag hittar jag säkert på nått nytt spännande !  

      NJUT AV VÄDRET SÅ LÄNGE DET VARAR !   I DO !

Av Heike Emmrich - 2 januari 2014 19:07

...men börjar lugnt ! blev 7.1 km i dag. Jag vill inte ha ett bakslag igen. Men jag undrar hur det är fatt med mina bihåler igentligen ??  kan man undra !

 Idag kvittrade fåglarna så vackert när jag sprang upe i Östra Villastan...   ja, jag vet att det kanske kommer drösa ner snö....när som helst, men tills dess HELT underbart med barmark !!   Inte för att jag längtar  inte efter snö, men I Davos när vi vandrar/springer är det trevligt , då kan man åka på rumpan nerför....   .   Som det ser ut närmaste veckan så blir det inga större minus grader .....o snö. I morgon blir det ett löppass innan jobbet , som är mellan 12.30-18.00   sen på kvällen hastar jag ner till P&T !!  fredagkvällar på gymet är sköna   är ofta själv.  Fixade mej en ny duschslang idag, den andra bara liksom la av....kom vatten överallt utom där det skulle   köpte även en ny lampa till sovrummet, tyckte bara inte att den andra passade längre..just nu..typ.....

I helgen blir det långspring , bara inte någon bacill hittar tillbaka.....

Nästa vecka är det dags för VT-14,  börjar med datakurs, sen va det visst möte och möte på em.....i slutet av januari märks att ljuset kommer tillbaka....kommer ihåg det från när jag jobbade natt, att mornrna blev ljusa då...

Syrran hade kommit igång med "utmaningen "....kollade läget i dag. 

       Lite   tack !        


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Heike´s gäster


Ovido - Quiz & Flashcards