heikebiketri

Alla inlägg den 30 januari 2016

Av Heike Emmrich - 30 januari 2016 19:09

Inte för att jag skulle göra något särskilt , bara få träna och rensa knopp o kropp från slagg. Det har varit så mycket annat som gjort att jag inte kunnat träna som jag vill/behöver   . Efter jobbet i går blev bilen fin. Sen hem och sörpla kaffe och en bit choklad....på med löprkläderna och iväg , tog bilen till Jogersö. Skulle handla efteråt....springer ut på klipporna och tittar på havet, gudars vad det blåste men så skönt att få lite hav ! Lite halt på klipporna så springer delvis på spåret, som är isfritt .....glada ben och hjärta o hjärna....tar jag i och pressar mej uppför en backe (börjar bli lite mörkt )....tänker undra lyset sätts på ? går lätt uppför ....och tänker då släpper jag nerför.... och första steget nerför försvinner foten....hamnar på vä knä , samtidigt som jag voltar runt där , tänds belysningen och jag upptäcker att HELA backen är IS......ja det var bara att glida ner för hela backen på rumpan och sen försöka springa vidare...gick ju så där.....haltade bara tillbaka till bilen och åkte hem .....  . 

Svullet knä som skiftade i rött o blått.....tackolov slog jag mej inte mer. Tänkte mest på att det skulle hålla i morgon, hade ju en plan. Tänkte köra sprint på Hälsomagasinet och sen springa hem.

  .....men va fan händer......jag vaknar i natt av att jag har frossa     och ont i halsen.....SHIT !

Urform hela dagen, men jag tog mej ut på en 80 min promenad iaf, sen blev det sova en stund !

Trist att bara helgen glider förbi och jag kan inte ta vara på den......jag blir så less.  . Hoppas bara att jag är helt ok tills måndag, kan ju inte vara hemma igen.....min skalle eller min ekonomi fixar inte det     


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Heike´s gäster


Ovido - Quiz & Flashcards