heikebiketri

Alla inlägg den 5 mars 2017

Av Heike Emmrich - 5 mars 2017 19:11

Äsch ! vad den här helgen gick fort.....

Men det har varit jätteskön   I går tog jag tag i städeriet här hemma, rensade avlopp, köpte nått dundermedel som gjorde susen, det luktade väldigt starkt och det sa bara slurp efter 15 min med det i röret ! perfekt ! 

Bestämde mej för att inte gå till gymmet här i Oxl, ist drog jag till Hälsomagasinet och körde spinning och CX Works , oj aj alla mina vilande muskler gnällde ! och spinning behöver jag också köra ....fy farao vad kondisen försvinner när man inte kör spinning. Har kört VÄLDIGT lite spinning i höst...nästan ingenting . Nu blir det mer !

Sen va jag bara hemma och va   ......välbehövligt .

Å så äntligen hade Hälsomagasinet Vasalopps spinning, undra hur många år jag har "efterfrågatdet" ??? Tur att Peter körde   .

Det var ju så bra !! och roligt   . Sen var det skönt att att hänga i soffan och kolla på 5- milen, fick mjölksyra av att se dom , jättekul att Kanada vann !  ur soffan var det väldigt svårt att komma.....steg upp för att diska, sen hamnade jag där igen , packade....sen hamnade jag där igen och där är jag fortfarande   .

Jag är bra i magen för att ha druckit sportdryck , Tailwind är riktigt bra för min lilla känsliga mage ! 

Köpte påskliljor som står där så fint balkong , när jag kommer hem nästa gång kanske dom är lite utslagna, måste pyttsa in lite vår i livet !   på fredag blir det tåg hem , bil ner i morgon. 

  Längtar ut i skogen , Hoppas det är vårväder i Sävsjö , springer tisdag, spinning onsdag, får se om jag hinner springa torsdag, ska i väg på kvällen ....till helgen får det bli Leden   .  

                                                  
    





Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Heike´s gäster


Ovido - Quiz & Flashcards