heikebiketri

Alla inlägg den 28 april 2013

Av Heike Emmrich - 28 april 2013 19:38

  10.07 bussen in till stan och sprang tillbaka 12.4 km i lättduggregn...blåste kallt o motvind, men tusan jag ville ju springa i     ....som det var i går !!  tur jag hade handskar med mej !!  Kalle som körde bussen bara log när jag klev på.....jaha du ska kuta tillbaka :)  hur länge har du hållt nu igentligen ???  24 år.....typ.....

Ut på Arnöleden , när jag kom dit hade det slutat droppa ! och vem kommer inte där....som alltid när jag är ute och kutar och var jag än kutar...Minna o Jonas    undra om dom har någon kontrollfunktion   ....??? sen blev det av med handskarna....blev vindstilla bort mot gamla Swenox, hade pigga ben idag, tänkte kapa tid till 10 km....när jag är i min bekväma zon har jag alltid en tid....den ville jag förbättra , genom att ta mej ur zonen, lyckades !!

All förbättring stärker mej så inihelskotta !!!   jag blir galen på mej när jag zommar runt i zonen.....sätt fart på benen kärring!   att vara utvilad spelar stor roll märker jag, försökte mej på ett snabb löp en fredag em ......HILFE! så trött i kroppen efter en v jobb !!  funkade inte, så jag kör bål träning fredagar ist ! 

Ingen Titti på tomten och räffsade idag när jag va pigg i benen, hon brukar se mej släpandes uppför  den lilla backen som går förbi henne....  sken när jag närmade mej Frösäng , skönt !

Lagade lite kyckling och sörplade kaffe , sen satte jag mej på cykeln för en tur till stan igen ....gymet väntade !

Bålträning !!!  basta!!   det funkad jättebra idag !   sen bestämde jag mej för att testa att träna på Crossen , det har jag aldrig gjort  .....15 min  , sen blev jag lite dissy....rörelserna va ovana , med lätt gungande ben klev jag av , men jag ska på´t igen. Så upp på Järnhästen igen , då hade syrran messat att det blir ingen strejk !  så jäkla skönt !

Handlade på Ica Arnö, sen vidare hem på med handskarna kallt motvind ! burit upp kläder från källaren, diskat och färgat håret, meckat dator, kastat soporna plockat undan..och nu ska jag laga lite mat igen !  hann med mycket idag.....och bloggat   . Ser framemot en helt vanlig måndag.......bokat tid för PIM , då jag inte får tummen ur röven att göra det hemma...eller att jag inte lyckats fixa mer timmar på mitt dygn.....

              Och från o med nu ....MER VÅR VÄRME!!  FÖRSOMMAR VÄRME TACK !  

                      Bemötande är viktigt


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Heike´s gäster


Ovido - Quiz & Flashcards