heikebiketri

Alla inlägg den 23 augusti 2014

Av Heike Emmrich - 23 augusti 2014 20:05

 

Ja dagar på Stenvik har varit underbara , så även kvällsdoppen .

Skolan är i gång, jag ska idrott med 6-åringarna och språkval tyska. Känns jättebra med nya uppgifter, jo jag är med min lilla söta adept fortfarande , men inte lika mycket !

Jag längtade så till den här helgen, det va skönt att äntligen bestämma mej för att inte springa varken hela eller halva Ultran , efter allt trassel hela våren så var det bara så skönt att säga nej ......vill inte , är helt omotiverad.

Jag skojade en gång och skrev - Långpass Heike har bytt skepnad, jo men tame tusan det har jag ! långpass finns inte i min värld !   ...snopet va ?   jag bara älskar de kortare passen med lite mer fart i......det va mina HAT pass förr, men inte så konstigt , tänk att springa och inte få luft och att kroppen kanske exploderar av syrebrist. För modligen har jag gått länge med icke aktiv astma medicin. Men min Alvesco gjorde susen.

Jo idag iaf , så gav jag mej iväg till Ik Tun , skulle kolla om de satt upp när Tunrundan går, men nej då....jag sprang över till Larslundshållet för att ta mej öve till Stigtomta rakan, MEN jag kom aldrig dit för jag hittar inte väg fan igen ...som leder över dit . Sprang i återvängränder hela tiden  ja, ja fick ju en fin runda iaf   .

Jag känns lätt och springer lätt , tänker lätt, jag är helt uppfylld av en massa energi. Handlade färg till balkongen , nu jäklar ska den bli vit, råd gjorde med familjen Uggla (sussieoPeter)  Åkte så för att handla färgen , då kommer målarkluddenbiträdet med en liter färg ??? va? ska den räcka till hela min balkong ??

-jooooo  ( på så där flicka lilla attityden)....jamen ..klar den inte gjorde , jäkla skit !! skulle vilja trycka färgburken i skrevet på´n !   Det blir till att handla mer i morgon , INTE där. Men ljust och fint blev där det kom färg ! 

Fick ett sms förut från Marika och Lars i från Allingsås, som va med oss till Swiss alpine marathon. Dom tänkte springa i Oslo och ville att vi skulle träffas. Oslo är fullt , men om de ville skulle Beathe försöka fixa en plats åt dom   hoppas dom kommer , fantastiska underbara människor.

Å Jonas vann Ultravasan, också en fantastisk människa 9 mil på 6.02 ! respekt .

                                           Hoppas på en lika härlig söndag !



Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Heike´s gäster


Ovido - Quiz & Flashcards