heikebiketri

Alla inlägg den 2 augusti 2014

Av Heike Emmrich - 2 augusti 2014 10:49

Landade på Arlanda 19.30 i söndagskväll.....guuuu vad jag längtade hem till värmen ! för en   dyrkare , var veckan I Davos , frostig ! 

100 grader i lägenheten när jag kom hem , svårt att sova......

På med tvättmaskinen sirekt vid 7 måndagmorgon......sen när den va klar UT till Stenvik låg där och krävde alla solstrålar på mej....Ååååååå så härligt!  växte nästan fast där....plums i å bada....äntligen !

avslutade dagen med ett spinningpass, svalt o skönt på gymet :) 

På tisdag fm bestämde jag mej för ett löpass.....å huuuu va segt och tungt , lätt huvudvärk.....5 km ville bara lägga mej å dö.....sen va jag på Hällen ett tag    fick ett stor kram av Lisa , välkommen tillbaka.

Onsdag : försökte mej på ett löp igen , men fy vad tungt och ansträngande, framåt kvällen efter kvälldoppen med Sussie , börjar det klia i halsen.....aha jag fick alltså med mej ontihalsen baciller från Davos.....  pitt !

13.00 skulle jag infinna mej på Hällen , torsdag, slängde mej i plurret och hann sola en stund.....dock med ont i halsen och huvudvärk.  

På fredagen dök äntligen familjen Lindell upp på Stenvik......oj vad vi hade mycket att prata om   ...Nettan är en bra ambassadör för arbetsmarknaden  i Oxelösund......   ......dom kan bli Oxelösundsbor....Jippi !

Idag borde jag vara i Skövde , men jag putsar fönster , ja ett har jag gjort hittils.....och varit på morgonpromenad i vackra Oxelösund !   halsen känns riktigt bra idag, tror halssprayen va effektiv (från Schweiz)......

En sovmorgon till , sen är det dax att börja jobba....å vilken start sen då SCHU börjar jag !!  himmel o plättar .....

Jag har inga halv åtta tider längre ????   undra om berörda är informerade om det ?......

Kiropratorn efter jobbet på måndag.......kommer somna på bänken.....  ......

I morgon söndag ska jag ligga som en dö sill på Stenvik.....hela fucking dagen...  tjugoåtta grader blir det igen ......


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Heike´s gäster


Ovido - Quiz & Flashcards