heikebiketri

Alla inlägg den 30 augusti 2014

Av Heike Emmrich - 30 augusti 2014 19:21

Ut på Sörmlandsleden...ställde bilen vid Tuna Motell och sprang upp mot leden , via Jogersta. Skönt att vara ute tidigt......kossorna stod och blängde på mej efter bron över Kilaån...-godmorgon, godmorgon  !!

Vissa ställen på leden va nästa helt igen vuxet med björksly, trist ! men underbart där det va fritt att springa. hade tänkt att vika ner vid Ekebydal , men vek tydligen av en vänster för tidigt, jag följde upptrampad stig av hästarna som ledde neråt dalen som jag trodde....men nä helt plötsligt slutar den välupptrampade stigen slut ??? ut mot en åker.?? va ? var tog stigen vägen , syntes INGA spår efter hästar eller cykelspår längre ...vart tog dom vägen då, dom som tramat upp stigen ???  knepigt !!   sprang fram och tillbaka för att lista ut var jag skulle , men nääääää....sen ser jag ett fotspår i  åkern....rak över hela åkern.....ville göra mej osynlig när jag trippade över till andra sidan mot Bergshammar (det va en bit)....sen hittade jag träbron upp mot stora vägen.....men fy vad jag ogillade att klampade rakt över den fin plöjda åkern ..... i Svalsta hejade jag på Åsa Selander !!  

Lite Pulled pork , sen häng i solstolen, solen tog bra idag....somnade en stund förstås ! 

Blev en promenad vid havet på em , skönt att bara sitta och njuta av varma solstrålar .  

Vackra Oxelösund.  

Målade färdigt balkongen idag, så snyggt det blev, ljust och fint !

Känner mej fortfarande energifylld och glad ! det är en sådan härlig känsla. En liten förändring och det blev så mycket bättre.  Ibland är det bra att våga.....jippijehooooo ! 

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Heike´s gäster


Ovido - Quiz & Flashcards