heikebiketri

Alla inlägg den 24 augusti 2014

Av Heike Emmrich - 24 augusti 2014 19:16

En omelett, sen var det dags att springa lite igen ......upptäckte att det fanns ingenstans att köpa målarfärg idag till balkongen  , så jag ännu mer tid att vara i naturen  . Sprang Femörerundan , mötte portis Patrik med fru, sen en sväng förbi Stenvik , satte mej faktiskt en stund i den sköna morgonsolen och bara njöt....Millie Murkla med familj  kom förbi...

sen tillbaka mot bilen som stod vid segelsällskapet.

KAnske Eva är hemma så jag kan tjoa Godmorgon ?!  Näääää

Jamen då springer jag bort till Petra och tjoar Godmorgon .....där fanns bara hennes kille i morgonrock , Petra va i Stockholm, fick en våt puss av Folke iaf innan jag sprang i väg igen  (Folke är Petras hund)  

Värst va alla på Ljungholmen va i Stockholm idag då !  kom på att Eva va på Triathlon....

Stannade på en klippa innan fyren , jo men jag satt där och njöt en stund i vågskvalpet.....ska minnas det när snöstormen yr i vinter.....och titta på alla bilderna från sommaren . Folk påstår att det är höst, nä fan augusti är en sommar månad och det va faktiskt arton grader ute idag, jag har haft linne och korta tights hela dagen och har inte frusit ihjäl. Blev lite hushållssysslor , sen bar det av till Ryssbergen, gick milspåret i linne och korta.....det kom löpare med polotröja +t-shirt+buff och långa tights.........vad ska dom ha på sig när det blir höst ??

Bara en liten reflektion, alla får ha på sig vad dom vill , men svettiga och flåsiga va dom....

 

Jag njöt av solen , stillheten, gröngölingens hackande , spåret va torrt , otroligt det brukar nästan alltid vara blött, blött. Hade mina gamla Speed cross kan inte skiljas från dom , fast jag har två par nya , de allra nyaste vill jag inte smutsa ner än......  det tog nästan 2 timmar att gå runt , underbart härligt ! känner mej så nöjd, glad att jag  liksom rett ut mina demoner och dom har lämnat mej......finns saker jag inte kan göra nått åt,  ok , fine då får det vara , fast igentligen är det skit bedövligt   .  Men där kan jag inte fastna.....

Väl hemma igen hamnade jag i solstolen med en kopp kaffe   .

Det blir många jobbtimmar för mej denna vecka.....fina komptimmar ! Onsdag kommer jag nog inte träna.....                         Tänkte inte skriva det här , men kan fasiken inte låta bli ....(på tema höst redan...)

                                         Om fyra månader är det hjulafton   ..


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Heike´s gäster


Ovido - Quiz & Flashcards