heikebiketri

Alla inlägg den 5 februari 2013

Av Heike Emmrich - 5 februari 2013 20:59

Jag är så jävla trött på denna gubbe som bara ska HA tv/radion på på nätterna.......vad är det för fel på gubben som måste ha en tv på hela nätterna utan hörlurar!!!  

Varenda gång vice kommer upp ...hör hon inget....eller så blir det KNÄPP tyst , som i natt!  

I natt påstod hon , att det måste vara fläkten i köket....då höll jag fan på att kasta ut henne.  Jag sover inte i köket HALLÅÅÅÅÅÅ.....!!!   Har nu inandlat ett par nya öronproppar , så kommer jag inte till jobbet i tid i morrn ......sover jag....för då har jag inte hört mobilen !   

En down till ....är det som hände på jobbet idag, fy tusan ska vi vara så mot varandra , vi "kollegor"....en viss klick är mer balla en andra, de andra tillfrågas inte ens, pissigt gjort !! 

Jag tycker att vi ska värna om varandra .

Pojkkärleken är smått irriterad ......jamen hur ska jag få till det då?  jo jag måste hem och bara få sitta själv en stund ibland.  Tränar - så mycket....jo och det tänker jag fortsätta med, sorry!  det tullar jag inte på en millimeter.....

På fredag ska jag till Levi, ryser redan   ...fy fasiken vad ont det kommer att göra !  hoppas jag klarar jag av att åka att simma denna gången (lördag).    

Onsdag i morgon , bästa spinningpasset !!  Syrran är hemma och är sjuk , så jag kanske blir själv på löpet igen på lördag , om min kropp vill efter massagen.  Har inget jobb till helgen.....då kanske jag hinner baka dom "dära bröna" .  jag skulle behöva få in min cykel till Haga, så jag får på min platta sadelstolpe! men hur fasiken får jag in jonnen i bilen ?????   HILFE!     

           Upp med hakan !!   snart är det helg igen....å nästa fredag slutar JAG 13.15        

         Måste hålla en tumme för Victoria , som kör 6H i Karlstad!

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12 13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Heike´s gäster


Ovido - Quiz & Flashcards