heikebiketri

Alla inlägg den 9 februari 2013

Av Heike Emmrich - 9 februari 2013 19:33

kom blånaden och den "härliga" frossa, sovtäcket + tre fleecefiltar.....men vaknade väldig utsövd ändå. Men att spinna eller springa skippade jag idag. Man är sådär totalt matt i kroppen, så det vore ingen kvalite att pressa kroppen till hård träning. Det blev 1000 m sim ungefär hälften än vanligt, somnade som en stock när jag kom hem   

Ett skulle jag vara hos Sussie, så jag fick kasta i mej nått i energiväg....Vi tog Femöre rundan , härlig runda även vintertid, blev endel snöpulsning!  Sen blev jag bjuden på Champinjonsoppa med gott bröd....det var trevligt ända tills Peter säger att det är rätt mycket grädde i   ......å nej min lilla lactosmage kommer få sig en omgång!!!  Sussie fick skjutsa hem mej , då jag ganska snabbt fick magknip......rusade in på toan hemma....brukar bli bättre bara jag ur mej allt "gift"  hjälpte inte med att jag tog en lactostablett i efterskott, så det var nog ganska mycket grädde i den goda soppan.  Tur att jag inte skulle iväg någonstans i kväll...magen protesterar fortfarande.

Passade på att baka dom dära bröna då i kväll, så kul att baka igen , en riktigt rejäl ugn.....den på Östtorp funkade inte att baka i.  Föresten stugan är till uthyrning igen om någon är sugen på att ,vara sambo med ett gäng möss !! nej fy fan vad äckligt att någon ska behöva bo där igen !!  Kanske vet inte nuvarande ägare hur vidrigt det varit där....

Hällen  gjorde mej med jobb i morgon em , det är bra, pengarna rullar snabbt iväg just nu....eller som alltid  

det här lägenhetslånet är inte kul.....hade tänkt att kunna resa mer i år....men så blev det inte, Nä det blir inte alltid som man tänkt.  Men jag kämpar på med x-tra jobbet.  Glad att jag har det !! 

Fm ska tillbringas antingen på Ramdalen eller STC, får se vilket det blir.....löp eller spinning.

Och hur det blir med Flis lilla begravning vet jag inget om .....    .........

Nu ska vanjuta mina nybakta grovbröd och kolla på Mello, Sean Banan måste jag bara se.....  jag bara älskar : Här glider Kingen in .... så kanske han har någon ny dänga att komma med ! 


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12 13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Heike´s gäster


Ovido - Quiz & Flashcards