heikebiketri

Alla inlägg den 27 mars 2013

Av Heike Emmrich - 27 mars 2013 19:29

.....irriterad som fan , ja så började dagen....kunde inte sova , för jag visste att min ena hem nyckeln va på vift ! tackvare Comhems tekniker.....jag rev upp himmel o jord igår, när inte nyckeln låg i postfacket...

Jag hotade med en polisanmälan....

då blev det fart på det hela...Teknikern fick åka från norrköping , för att ta kontakt med våran ordf som han ville skulle öppna postfackena , så han kunde leta....det hela slutade med att han fick ta kontakt med hemtjänsten för nyckeln låg i en annans postfack och det är gamla damen 94 år döv o halv blind...henne kunde han ju inte tvinga 3 trappor ner....hennes hemtjänst fick komma och öppna.....sen fick jag den i mitt fack !.....PUST!

Byggare bob Jonas , och jag skulle träffas och handla "brädor" i dag...så jag fick tametusan ta u  en timme komp för att hinna hem ...  hilfe..ja, ja jag skulle ju springa hem !   lätt stressad skuttar jag iväg....knäpper på Gpsén.....å den jäkeln lägger av efter 4 min...sen fick jag inte igång den igen....skit Garmin som strular mer å mer....men löpet tog ca: 1.11- 1.16 hem hur långt vet jag inte..... nästan hemma ringer Josse ...var är du mamma ? VA? jag är ju på väg hem....-jaha vi står här och väntar på dej !!  VA?  hade vi en date.....ökar tempot och nästan vrål kutar resten av biten hem.....Josse är hundvakt.....eller kalvvakt..  ..herrejävlar vilken stor hund har med sig !!!  Kastar mej i duschen, medans jag försöker konversera med Josse.. i med lite kvarg....å i väg till ByggMax där Jonas väntar, Josse är kvar hos mej.....fram med visakortet....och hem igen , sen ska det bäras gipsskivor, andra skivor...reglar....jag får en rejäl energi dipp , knäar nästan....tur att Josse kunde hjälpa till och bära. Jag bara skakade i benen....mjölksyra-stressad......Tack bästa Jonas för att du kånkade så mycket !   När Jonas åkt och Josse tagit monsterhunden och åkt ...lägger jag mej bara platt fall på golvet , kroppen bara skriker ONT!   masar mej till köket och fixar lite mat...började med en omelette....nu ligger jag halv dö i soffan, tusan vilken känslo resa idag !   Jag har åter tagit mitt gammla bredbandsbolag   ....hoppas torsdagen blir lugn.

Vi påskpyntade på skolgården, fjädrar i alla buskarna jättefint !  Vi har haft äggjakt ! Gudars vad jag längtar till långa fredagen....sova !

Har inte fått nått jobb i helgen, men står på "jour"...enda som är planerat är Jonny o Elin på Söndag !  känns fritt och skönt ! ev kommer Jonas också någon dag !     Mors  kors

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Heike´s gäster


Ovido - Quiz & Flashcards