heikebiketri

Alla inlägg den 3 februari 2012

Av Heike Emmrich - 3 februari 2012 20:12

Säger det igen : Tack gode gud att jag fick vikariatet på Kompassen !

Har haft en mycket intensiv och innehållsrik vecka !  Kroppen har mått så bra , jag har tränat nästan varje dag , full av energi!  !!      Tack till livet !  Har funkat bra att komma upp på mornarna.....  idag vaknade jag 5 och började inte förrän 7.  Har toppen arbetstider !!   inte det gamla vanliga öppning mellan stäng.....det hade jag fått i Jönåker, nu har jag ingen stäng eller öppning !  

Å kanske kan jag ha ett par Spinergy Rew i mi  na ägor igen !   Det vore toppen att pryda cykeln med dom .....mumma !  jag har lust igen.....för en framtid igen, det höll mitt nattjobb på att ta ifrån mej !!  särskilt en person.....hujeda mej sånn trist situation jag va i.  Å fy fan ...vad länge jag stod ut ....natt efter natt....efter natt...å min kropp våndades, har aldrig vantrivs på ett jobb förut, men nu vet jag hur det känns, och vet hur det känns när man slipper det. Livet sipprar liksom sakta med säkert tillbaka i varje mm i kroppen......känner att jag har ett värde igen.

Jag tänker på det varje dag när jag åker från Kompassen......å hem.

Hade tänkt stoppa nått gott i magen ikväll...sånnt där fredagsmys ....köpte färsk marinerad kyckling....MUMS !  men när jag kom hem efter 2 pass på gymet , kastade jag mej över nått snabb lagat ....omelette med svamp, och ett par kiwi.......lite nötter, ja magen blev tyst iaf..  , borde ha petat i mej lite mer o bättre mat, för i morrn är det dax för sim o spinning på hög nivå!!     Å äntligen börjar Melodifestivalen  å jädrans tur att jag inte köpt biljetter tills det kommer till Nyköping...fy faaaan Ranelid kommer hit, stor puckot!!!   Undra vad det är för fel på karl????     människan har INGEN självinsikt alls.....solariemannen....un naturlish !! 

Schhhhhhh.....oj det låter här i köket......nähäääää ingen mus, det är magen som börjar mullra IGEN.....

Jaha dax att titta in i kylen igen då.......orkar inte laga kycklingen iaf, den får vila i kylen tills i morrn. 

Å i morrn är det Karlstad 6 h !! heja Vicky!   ....klå alla !   

Jag har iaf sagt till om ledigt den sista fredagen i mars.....då bär det av till Berlin  ........

                                             

 


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Heike´s gäster


Ovido - Quiz & Flashcards