heikebiketri

Alla inlägg den 12 februari 2012

Av Heike Emmrich - 12 februari 2012 17:45

I fredags när jag kom till jobbet va jag så trött....veckan har varit så intensiv!!  men rolig!

Avslutade den med ett pass spinning , som jag först inte trodde jag skulle fixa av trötthet, men så vevar man igång och framför mej ligger gubbarna och drar.....vips är jag med igen!    å i slutet blev det tjo å tjim igen...jag hade en dam enlitn bit i från mej som , hade lite spännar ögon på mej, tänkte att snart ber hon mej hålla käft!!!   men så när passen är slut säger hon : vilken bra sidekick du är !   aha....hon gillade det....det va ju bra!  hon behövde det , för hon kom på att hon orkade lite till faktiskt!  

Lördag morgonen kändes behaglig...mild väder !!   superbra simpass, sen mötte syrran upp mej vid SCT, här skulle spinnas....Magnus som ledare!!  aha då blir det iaf någon Rammstein , det gillar ju syrran.  Tjo å tjim idag med  å kära syster hon trampade på , med mej på ena sidan och Micke P på andra !   å Mange talade hela tiden om hur mycket som skulle läggas på ...å vi tittade så att hon gjorde det !!  fniss....nöjd och glad va syster efter passet, å passet va riktigt bra!!   Gillar Manges bomba på pass.

I med lite lunch sen till Årsmötet med CK Dainon, jaha då va jag med i styrelsen ...igen....kanske inte vad jag tänkt, men det blir bra !!   Fick efteråt, hamburgare med pommes..olala!  

Söndag hade syrran och bestämt att vi skulle springa....hon ville ha sovmorron.....gudars vi skulle inte springa förrän halv 12......när klockan va tio , sms jag henne att jag ORKAR inte vänta till halv tolv!!!    sken och det var toppen väder, jag hade redan dammsugit, dammat, plockat undan...o höll på att bli hungrig igen....halv elva va hon på plats !!!   vi for ner till Oxelösund, vi ville springa asfalt hade vi tänkt oss....men va fan , det va ju vinter när vi kom dit !  dom hade ju fått mkt mer snö än vi...nerköp...buuuuu....och inga skottade trottoarer, det var nog inte gjort på hela vintern, ja så ni med era garage varma bilar som försökte preja oss av vägen , o peka finger åt oss som sprang på vägen ...fuck ju för helvete!!  skotta ist för betee ER !!    Vi cirklade iaf runt här å där , bara där solen sken.....fick i hop 13 km !!  när vi kom till Nyköping gick folk på trottoarer som lyste asfalt....!!!    o nästan hela gång o cykel vägen ut till mej va fri från snö.....buuuuuuu..... .Efter en god lunch satt jag ute vid min ljugar bänk vid stugan , en timme i skönt solsken, tror jag nickade till ett par gånger. Lite stel i benen är jag allt......å röd i fejjan !  Ungen min och jag ska ses på lördag !!  längtar efter Flis o Josse mina gullegryn ! 

Tisdag ska jag till Pirat reklam för att lämna kläder för tryck : Sköna Humlans Värld ska det stå!   sen har vi apt på kvällen.  hmmmmm  ingen träning alltså......jisses.

Veckans träning :

Måndag : vila

Tisdag : spinning 50 min

Onsdag : löp 8.4 km

Tordsdag: löp 5.8

Fredag: spinning 50 min

Lördag: Sim 50 min , spinning 1h

Söndag: löp 13 km

Det bli sakta men säkert mer å mer....

               Love my life  


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Heike´s gäster


Ovido - Quiz & Flashcards