heikebiketri

Alla inlägg den 16 februari 2012

Av Heike Emmrich - 16 februari 2012 20:14

Avbrott i träningen igen !

Men det var inte helt oväntat att jag skulle krokna ! ala dessa små söta bacillerna som frustas o pustas ut.....hela dagarna !  . I tisdags åket jag till jobbet sju o hem halv elva !  sov som en stock hela dagen och natten, Åsa va här med mörkchoklad åt mej , det gjorde mej lite piggare, på onsdagen for jag iväg igen till jobbet......men idag torsdag va det segt, hes.... näsblod......men kroppen känns iaf lite piggare ! Men det blir ingen spinning i morrn med Katrin.Kanske får nöja mej med sim på lördag....men det känns rätt frusterande att det blir avbrott i träningen igen.....

Kommer inte riktigt igång igen..... 

Börjar titta på jobb som kan avlösa mitt vik på Kompassen, i väntan på att ......tillbaka..... 

Så all denna snö som trillar ner från himlen helt plötsligt.....SHIT!   jag hade tänkt att börja cykla till jobbet, nä tänker inte sätta på dubbdäck!   då väntar jag hellre till snö helvetet smält !

Jag har lämnat min musik till Elin som redan fixat över det på en sticka !   nu ska jag bara få ut musiken från den..hhaahhaa! ja är så jävla kass på det där !! skrattar år mej själv....kan inget annat göra !  min sticka är iaf söt, en dinosaurie....rosa  .  Idag fick jag köpa en ny bettskena , inte alls så fin som min riktiga , som jag bara helt plötsligt har tappat bort här i stugan......gudars vad jag letat ...flera tusen bara borta...den skulle vara färgad , då kanske jag skulle hitta den , men den är ju transparent....hoppas den funkar iaf den nya, behöver ju den mellan varven.  Jag har sopat rent från snö här utanför min port, liksom borstat fram gräset...så att när solen skiner o den smälter snön, så är gräset framme FORT! .  Knaprat lite choklad i kväll oxå.....ska häva i mej en Berocca Boost oxå, här gäller det att överumpla alla bacillerna !!  mota iväg dom ! 

Jag har drömt 2 nätter i rad att jag flyttat till Oxelösund !  köpt en lägenhet på övre Frösäng med balla mot solen ! såg mej cykla ner till Stenvik och simma på mornarna........

Vi får se vad jag kan träna i helgen......å satan om det skit vädret drar in som de visade på kartan , jag ska ju till Ungen min i Barva skogen !!  å Flis  .  

Lidingö Ultra känns , som om det kommer bli i en otränad variant, fan det är ju inte lång kvar!   och jag har ju haft en väldigt sparsam löpvinter.....bläää ju....springa 5 mil , så otränad käänns ju sååå där !   men jag får väl använda pannbenet mest!   syrran får prata väldigt mycket....... .

I morrn är det jobb 7-14.30 , sen till Elin och hämta Dinon   sen kan ju klura på et i helgen hur musiken ska komma ut ur den ......                 Tjolahopp !  

 

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Heike´s gäster


Ovido - Quiz & Flashcards