heikebiketri

Alla inlägg under juli 2015

Av Heike Emmrich - 13 juli 2015 20:10

Å nu är det bara 4 dagar kvar....  

Fick lite extra tid i morse , så jag hann ner till gymet för ett , en timmes styrkepass !  Bra jobbat Emmrich  .

Känns så himla bra nu....I morgon funderar jag på att cykla till Hälso köra ett spinningpass å så hem igen....men är de "toppen" väder blir det spring, spring....

I dag tog vi med barnen till blåbär skogen.....himmeloplättar vad blåbär vi plockade på en kort stund, sen gjorde vi blåbär smoothie ! MUMS vad gott..


Efter jobbet gick jag en långpromenad i sköna solen....släntrade förbi Medley, tänkte busa med Camilla......men det stod 3 svarta cyklar med tant korg.....och jag kom inte riktigt ihåg vilken som kunde vara hennes....Tur för dej, Camilla !  

Middagen blev på den solvarma balkongen, min balkong är bara så härlig! I morgon börjar jag en aning tidigt...vi ska till badhuset sen.

Måste ringa Mattias på Björntorp, mina tider den 1 och 2 juli är inte inlagda......Grrrrrrrrrrr...

Har tagit fram dom lila till lördag ......   Hoppas det blir bra väder !!  Tjolahopp, vad kul det ska bli.

                                 

                                                  

            




Av Heike Emmrich - 12 juli 2015 19:56

Sen är det semester......3 veckor.....

Nöta på leden ska jag göra , paddla....sola om   visar sig.  Helgen har varit fantastisk , ute på leden både lördag söndag. Ifredags mötte jag M   , och hela kroppen fylldes av rosamaschmallowskärlek..  .ja, jag älskar dej fortfarande ,  kommer alltid göra det. Men vi har haft våran kärlekstid. Du är ung och jag vill vara fri. Du är kärlek.

Sölade öl i fredags kväll, hade bestämt mej för att äta nått riktigt gott....Tacos, lura magen lite....gott , låt det vara kvar. Min tarmflora har inte varit helt ok sen magsjukan. men idag söndag har jag varit skapligt bra i 4 dagar....skönt ! har haft mer kraft när jag behållt maten. Tisdagen före midsommar stöp jag , det är lång tid utan bra mage.

Igår blev det inspektion av leden runt skolan, bra personalrunda, men för mycket asfalt o grus för mej , jag vill ha stig.

Sen kallade solstolen på mej. På kvällen gick jag till gymet, har gett mej fan på att jag ska dit minst 3 ggr i veckan, funkade ju förut....  körde en timme.

I morse for jag väg till Gälhyttedammen, så vackert där.

 

Sprang först rundslingan....och tog "en miljonbilder " typ....å så mycket stora goda blåbär !! mumsade massor...

Varmt och skönt i skogen , idag fick jag på mej myggoljan , i går hade jag den med , men glömde att spraya på mej den. Fy tusan vad den doftar, förstår att myggen inte gillar den.....jamen den var effektiv !  sen fortsatte jag några km mot Nävsjön, så otroligt vackert.....När jag kom tillbaka till dammen , tog av mej skor och strumpor och i med fötterna i vattnet... satt där en stund i solen. Härligt !

 

Spegelblank så molnen avtecknade sig fint i vattnet.

Tänkte se på TdF när jag kom hem , för då kom regnet.....men fytusan det var tempo idag ,  astråkigt !

Åt lite mat, sen gick jag till gymet igen ...!!  körde en timme.....Hurra va bra !

Börjar inte förrän 10.00 få se vad jag gör innan.

Hoppas veckan går fort........

Till helgen åker jag och Vickan till Lindesberg, SÅ kul .

Å endel åker till Davos....  





Av Heike Emmrich - 8 juli 2015 21:07

Sen ska jag hänga och dänga som alla andra semesterfirare.....Idag tog jag utkomp och började inte förrän 12 och gick hem 15.

Tog med mej Kerstin in till stan. Skulle ju inhandla gult sneslå, Ugglisch skulle hjälpa mej med mitt tävlingslinne. Vem är Ugglisch ? Sussie´s man förstås, han är duktig på mycket.

 

Körde ett bra styrkepass på fm . Så glömde jag bort nästa iaf att jag inte skulle springa varje dag den här veckan.....Öhhhh...fick väl gå då ist !  efter allt regn doftade det gott ute, blev en 75 min promenad.

Mitt onda har släppt , kan känna liiite av min pirriformis ytterst svagt...men jag hoppas det ger sig helt.

Får fortfarande ont i magen när jag äter....så har det varit sen magsjukan.  Jobbigt , för det är svårt när maten inte vill vara kvar....

Å regnet det tänker fortsätta falla......

Funkar att springa i iaf, men tråkigt för barnen som vill bada !

                                  Å så har jag börjat läsa första kapitlet....

Av Heike Emmrich - 5 juli 2015 18:49

För jag ville testa den nya mygg o fästingsprayen jag köpt !

 

Men när jag kom till Ryssbergen hade jag glömt den hemma.

Har inte sprungit på ett par dagar , för jag känner av en ömhet molande värk från rumpan /höften, kan vara att jag är sne igen och att det sliter på mitt muskelfäste, ska se om jg kan få komma till Levi i morgon....Aj, AJ....får mentalt förbereda mej på smärta.

Det var iallafall skönt i skogen , på långa slingan hade skogstraktorn kör sönder mycket av stigen bitvis. Inte ens stora vattenhålet var vattnigt idag.....sist fick jag springa igenom med vatten upp till knäna.

Varmt och svettigt blev det, men alldeles underbart skönt. Sprang på gamla långa slingan , då hittade jag skylten som Sussie o jag sett, så jag tog kort på den och skickade den till henne, hon kanske såg den mellan glasstuggorna   .....i vanliga fall står det på en blå skylt naturreservat , men på denna stod naturvårdavtal.

Det tog på krafterna att springa i dag , för efter lunchen på balkongen somnade jag ......i solstolen. Den är magisk.

Tog en promenad vid Femöre, tänk så mycket vackert vi har här i Oxelösund.

 

Satt en stund på en klipphäll och njöt ! sen traskade jag bort till Stenvik och hoppade i havet, skönt med ett svalkande dopp ! plaskade runt där en stund ......livskvalité.   

I morgon börjar jobbdagen halv sju.

Å ja har gjort årets tråkgöra : putsat mina fönster......  För ligga och steka, ville min hud inte i dag.....  

                       Nu tycker jag att livet kan rulla på lite halv fort, Tack !

                       Så jag får ha semester.

Av Heike Emmrich - 4 juli 2015 21:56

Jag infann mej på Stenvik 9.20 i dag. Redo för en jäkla massa   ......så blev det , fem timmar i stekarsolen ! tur att jag har Gelly att smörja kroppen med   .  Det fläktade ju så man kände ju så där lagom......har badat och bara njutit av dagen.

Efter en vecka med upprörda känslor över nya schemat , nyanställda, folk som bara vill jobba osoliga dagar.....ja herrejisses vilken röra i arbetsgruppen. Jag har inte med det att göra över huvudtaget med man blir påverkad iallafall.

skönt att det var tyst för öronen idag.

Jag har verkligen känt mej som jag säger i mellanmjölkslandet.....jag är , men är ändå inte.  Jag har ju bytt jobb några gånger innan , men aldrig känt mej så "utanför" min sista tid.   Tur att jag har barnen, att vi varit och badat, då har jag varit med barnen hela tiden i vattnet , och farit runt. Då har tiden gått.....em är långa........

Men bara 10 jobbdagar kvar.

Idag fick jag kontakt med en gammal vän från Schweiz , en cyklist. FB är bra !  Han kommer till Sverige 12 juli. Han har sin halvsyster här.....i Oxelösund !

Sörplade lite kaffe på min stekheta balkong. Sen hoppade jag upp min MTB och drog iväg , fan vad det sved där bh´n satt.....fläktade iaf när man cyklade. Drog en sväng till Strandstugeviken och runt där.........hade resorb i vatten flaskan, den gjorde susen.

Sola i morgon ??? nja, vi får se hur lilla huden ser ut då   .

Men det blir varmt o fint i morgon också !  sen kommer det regn...........shit vad trist !

Ska kolla vad en resa till Teneriffa kostar till sportlovet......ute i god tid , japp är ju tysk !  

                                 jag vill åka bort....ska ju vara hemma i Sverijet hela sommaren, när var jag det sist , DÅ ?

                                                  
  Ge mej mitt ledar jobb tillbaka ! för helskotta !

Läst slut på Liza MArklunds bok Järnblod, en skit bok ! helt kass.



Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Heike´s gäster


Ovido - Quiz & Flashcards