heikebiketri

Alla inlägg under februari 2012

Av Heike Emmrich - 16 februari 2012 20:14

Avbrott i träningen igen !

Men det var inte helt oväntat att jag skulle krokna ! ala dessa små söta bacillerna som frustas o pustas ut.....hela dagarna !  . I tisdags åket jag till jobbet sju o hem halv elva !  sov som en stock hela dagen och natten, Åsa va här med mörkchoklad åt mej , det gjorde mej lite piggare, på onsdagen for jag iväg igen till jobbet......men idag torsdag va det segt, hes.... näsblod......men kroppen känns iaf lite piggare ! Men det blir ingen spinning i morrn med Katrin.Kanske får nöja mej med sim på lördag....men det känns rätt frusterande att det blir avbrott i träningen igen.....

Kommer inte riktigt igång igen..... 

Börjar titta på jobb som kan avlösa mitt vik på Kompassen, i väntan på att ......tillbaka..... 

Så all denna snö som trillar ner från himlen helt plötsligt.....SHIT!   jag hade tänkt att börja cykla till jobbet, nä tänker inte sätta på dubbdäck!   då väntar jag hellre till snö helvetet smält !

Jag har lämnat min musik till Elin som redan fixat över det på en sticka !   nu ska jag bara få ut musiken från den..hhaahhaa! ja är så jävla kass på det där !! skrattar år mej själv....kan inget annat göra !  min sticka är iaf söt, en dinosaurie....rosa  .  Idag fick jag köpa en ny bettskena , inte alls så fin som min riktiga , som jag bara helt plötsligt har tappat bort här i stugan......gudars vad jag letat ...flera tusen bara borta...den skulle vara färgad , då kanske jag skulle hitta den , men den är ju transparent....hoppas den funkar iaf den nya, behöver ju den mellan varven.  Jag har sopat rent från snö här utanför min port, liksom borstat fram gräset...så att när solen skiner o den smälter snön, så är gräset framme FORT! .  Knaprat lite choklad i kväll oxå.....ska häva i mej en Berocca Boost oxå, här gäller det att överumpla alla bacillerna !!  mota iväg dom ! 

Jag har drömt 2 nätter i rad att jag flyttat till Oxelösund !  köpt en lägenhet på övre Frösäng med balla mot solen ! såg mej cykla ner till Stenvik och simma på mornarna........

Vi får se vad jag kan träna i helgen......å satan om det skit vädret drar in som de visade på kartan , jag ska ju till Ungen min i Barva skogen !!  å Flis  .  

Lidingö Ultra känns , som om det kommer bli i en otränad variant, fan det är ju inte lång kvar!   och jag har ju haft en väldigt sparsam löpvinter.....bläää ju....springa 5 mil , så otränad käänns ju sååå där !   men jag får väl använda pannbenet mest!   syrran får prata väldigt mycket....... .

I morrn är det jobb 7-14.30 , sen till Elin och hämta Dinon   sen kan ju klura på et i helgen hur musiken ska komma ut ur den ......                 Tjolahopp !  

 

Av Heike Emmrich - 12 februari 2012 17:45

I fredags när jag kom till jobbet va jag så trött....veckan har varit så intensiv!!  men rolig!

Avslutade den med ett pass spinning , som jag först inte trodde jag skulle fixa av trötthet, men så vevar man igång och framför mej ligger gubbarna och drar.....vips är jag med igen!    å i slutet blev det tjo å tjim igen...jag hade en dam enlitn bit i från mej som , hade lite spännar ögon på mej, tänkte att snart ber hon mej hålla käft!!!   men så när passen är slut säger hon : vilken bra sidekick du är !   aha....hon gillade det....det va ju bra!  hon behövde det , för hon kom på att hon orkade lite till faktiskt!  

Lördag morgonen kändes behaglig...mild väder !!   superbra simpass, sen mötte syrran upp mej vid SCT, här skulle spinnas....Magnus som ledare!!  aha då blir det iaf någon Rammstein , det gillar ju syrran.  Tjo å tjim idag med  å kära syster hon trampade på , med mej på ena sidan och Micke P på andra !   å Mange talade hela tiden om hur mycket som skulle läggas på ...å vi tittade så att hon gjorde det !!  fniss....nöjd och glad va syster efter passet, å passet va riktigt bra!!   Gillar Manges bomba på pass.

I med lite lunch sen till Årsmötet med CK Dainon, jaha då va jag med i styrelsen ...igen....kanske inte vad jag tänkt, men det blir bra !!   Fick efteråt, hamburgare med pommes..olala!  

Söndag hade syrran och bestämt att vi skulle springa....hon ville ha sovmorron.....gudars vi skulle inte springa förrän halv 12......när klockan va tio , sms jag henne att jag ORKAR inte vänta till halv tolv!!!    sken och det var toppen väder, jag hade redan dammsugit, dammat, plockat undan...o höll på att bli hungrig igen....halv elva va hon på plats !!!   vi for ner till Oxelösund, vi ville springa asfalt hade vi tänkt oss....men va fan , det va ju vinter när vi kom dit !  dom hade ju fått mkt mer snö än vi...nerköp...buuuuu....och inga skottade trottoarer, det var nog inte gjort på hela vintern, ja så ni med era garage varma bilar som försökte preja oss av vägen , o peka finger åt oss som sprang på vägen ...fuck ju för helvete!!  skotta ist för betee ER !!    Vi cirklade iaf runt här å där , bara där solen sken.....fick i hop 13 km !!  när vi kom till Nyköping gick folk på trottoarer som lyste asfalt....!!!    o nästan hela gång o cykel vägen ut till mej va fri från snö.....buuuuuuu..... .Efter en god lunch satt jag ute vid min ljugar bänk vid stugan , en timme i skönt solsken, tror jag nickade till ett par gånger. Lite stel i benen är jag allt......å röd i fejjan !  Ungen min och jag ska ses på lördag !!  längtar efter Flis o Josse mina gullegryn ! 

Tisdag ska jag till Pirat reklam för att lämna kläder för tryck : Sköna Humlans Värld ska det stå!   sen har vi apt på kvällen.  hmmmmm  ingen träning alltså......jisses.

Veckans träning :

Måndag : vila

Tisdag : spinning 50 min

Onsdag : löp 8.4 km

Tordsdag: löp 5.8

Fredag: spinning 50 min

Lördag: Sim 50 min , spinning 1h

Söndag: löp 13 km

Det bli sakta men säkert mer å mer....

               Love my life  


Av Heike Emmrich - 9 februari 2012 20:13

Oc jag njuter fortfarande av mitt dag jobb. Idag va det andra dagen jag jobbade över, förmodligen i morrn oxå....det gör inget !   . Jag hinner det jag ska iaf. I dag hämtade jag hjulena  , snygga trots att de har en liiten skada.

Jag och syrran va ute och sprang idag med , hade andra inlägg och skor idag , känndes MYCKET bättre, i går  fick jag fan kramp i vänster sida rygg efteråt !  hade mina icebugs utan spec sulan i....dumt !  Vi körde en snabb kortare runda idag  och gudars va lätta benen va idag , trots en super intensiv dag!!      ..... min kropp mår bra! har körd spinning i veckan , då pälsade jag på ordentligt!    ville "knäcka" han brevid.....tror han är nått , hälsar när han har lust.....hållå !! vart tog du vägen grabben ......hahahaha!   jävlas lite ..jo då mår jag guda gott !  

På lördag ska syster med mej på spinningen !!  orolig att alla ska ha gula CK D kläder.....men skärp dej kära syster ! 

.....kan ge mej tusan på att det är en massa gul klädda då......fan JAG ska ta på mej mina klubbkläder!! hahaha! 

Ja i morrn fredag blir det spinning med Katrin !!  skön avslutning på veckan !  ladda med bra energi rik mat till helgen , vore en bra ide´.....

Har bokat syster för löp på söndag !   tjola hopp livet är härligt!!     gör nått du inte brukar, va busig!    

Av Heike Emmrich - 5 februari 2012 16:22

och en vecka sen jag var hos Lotta på Sköna Humlan och fick Shiazu...eller hur det nu stavas....men skönt va det och välbehövligt, det har hjälp mej att få balans i kroppen igen, det negativa fick vackert ge sig av....

Jag har kommit igång med träningen igen , tar det lite försiktigt så jag inte frestar på disken alltför mycket på en gång. Vill att den snällt ska "gå tillbaka in  igen" . Har använt mina MBT-skor på jobbet, det har varit bra för ryggen.

Energin har flödat....vaknar innan klockan ringt....eller är jag bara nervös att jag ska missa att komma upp,när jag är van att gå å lägga mej ist....nä, jag tror att jag är så glad o ro fylld i kroppen  

Träningen denna vecka :

Måndag : spinning

Tisdag: vila..1:a dagen på nya jobbet...

Onsdag: mina 4 km löp på länge....bandet Hälsomagasinet

Torsdag: Spinning

Fredag: 5 km löp bandet Hälsomagasinet, spinning

Lördag: Sim 55 min, CKD spinning        

Söndag: löp bandet, Hälso city, 6 km, trainern 30 min.

Ömmar lite, men det blir förhoppningsvis bättre.   Ska i väg till Lotta på Sköna Humlan sen....

Ser framemot att Eric kommer med mina nya hjul, nu planeras det för framtiden igen. ....jag börjar bli mej lik i gen...

Dead by April , vilka grabbs.....  

I går när jag gick hem från Syster var det månsken, så jag kunde gena över åkern hem....Maria o Rickard min hyresvärd , va ute och åkte skidor då....i morse när jag va uppe en sväng vid 6)va det 25 grader....brrrrr.....hopp ner i sängen igen, skulle ju ha sov morgon !!   Hoppas kylan lättar nu !! 

Av Heike Emmrich - 3 februari 2012 20:12

Säger det igen : Tack gode gud att jag fick vikariatet på Kompassen !

Har haft en mycket intensiv och innehållsrik vecka !  Kroppen har mått så bra , jag har tränat nästan varje dag , full av energi!  !!      Tack till livet !  Har funkat bra att komma upp på mornarna.....  idag vaknade jag 5 och började inte förrän 7.  Har toppen arbetstider !!   inte det gamla vanliga öppning mellan stäng.....det hade jag fått i Jönåker, nu har jag ingen stäng eller öppning !  

Å kanske kan jag ha ett par Spinergy Rew i mi  na ägor igen !   Det vore toppen att pryda cykeln med dom .....mumma !  jag har lust igen.....för en framtid igen, det höll mitt nattjobb på att ta ifrån mej !!  särskilt en person.....hujeda mej sånn trist situation jag va i.  Å fy fan ...vad länge jag stod ut ....natt efter natt....efter natt...å min kropp våndades, har aldrig vantrivs på ett jobb förut, men nu vet jag hur det känns, och vet hur det känns när man slipper det. Livet sipprar liksom sakta med säkert tillbaka i varje mm i kroppen......känner att jag har ett värde igen.

Jag tänker på det varje dag när jag åker från Kompassen......å hem.

Hade tänkt stoppa nått gott i magen ikväll...sånnt där fredagsmys ....köpte färsk marinerad kyckling....MUMS !  men när jag kom hem efter 2 pass på gymet , kastade jag mej över nått snabb lagat ....omelette med svamp, och ett par kiwi.......lite nötter, ja magen blev tyst iaf..  , borde ha petat i mej lite mer o bättre mat, för i morrn är det dax för sim o spinning på hög nivå!!     Å äntligen börjar Melodifestivalen  å jädrans tur att jag inte köpt biljetter tills det kommer till Nyköping...fy faaaan Ranelid kommer hit, stor puckot!!!   Undra vad det är för fel på karl????     människan har INGEN självinsikt alls.....solariemannen....un naturlish !! 

Schhhhhhh.....oj det låter här i köket......nähäääää ingen mus, det är magen som börjar mullra IGEN.....

Jaha dax att titta in i kylen igen då.......orkar inte laga kycklingen iaf, den får vila i kylen tills i morrn. 

Å i morrn är det Karlstad 6 h !! heja Vicky!   ....klå alla !   

Jag har iaf sagt till om ledigt den sista fredagen i mars.....då bär det av till Berlin  ........

                                             

 


Av Heike Emmrich - 1 februari 2012 19:29

Efter en dag som "löpare" på jobbet , bar det av till gymet. NU skulle jag testa ....liiite löp !  Gudars vad skönt att få springa lite, Lycklig! kände inget när jag sprang, men min vänstra sida vill dra ihop sig , lite lätt kramp. Gjorde bananen och andra ryggövningar, sen körde jag med ström när jag kom hem !   Min Shiazu energi börjar sina, tur att jag ska till Sköna Humlan på söndag. Bodil på måndag !  Känns så himla skönt att åka och jobba dag !    i morgon jobbar jag 9.30-17 , sen ska jag iväg och köra spinning !  

Längtar till helgen....och alla andra lediga helger!!!   tänk jag behöver inte jobba helger på länge.....och snart kanske jag kan börja cykla till jobbet. När dessa jäkla snökanoner har dragit förbi.....Sånt skit till helgen....

Nä tusan släpp fram de varma vindarna som finns utanför Norge ...dom vill ju bara hit!   

Vill ha   SOL o varma vindar, smält jäkla snö...SMÄLT!     

Sov morgon i morgon....hinner nog med lite ryggövningar och armhävningar.... innan jobbet.  






Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Heike´s gäster


Ovido - Quiz & Flashcards