heikebiketri

Alla inlägg under mars 2013

Av Heike Emmrich - 6 mars 2013 20:18

 

Och mera vår ! tusan vad det kändes i kväll när vi sprang, kändes ljummet ljust vårigt! lätta steg 6 km ....undra bara hur det ska "gå" för mej på lördag, längesedan jag sprang så länge, kommer jag orka...eller får jag ont i hälarna ....nä vill inte få ont, bara härligt trött ! ska bli skönt att vara  hemmifrån i löparmiljö en hel helg!  men det är lite pirrigt.....för hur det ska gå...

Syrran påminde mej om att det nu bara var en månad kvar till Berlin  ååå det ser jag också framemot så himlars !   Å så sr jag framemot MAJ då jag bara ska jobba 4 dagar i veckan, tisdag helt ledig  en bart till för att tränas på !! skit lyxigt!   eftersom jag jobbade åt alla andra förra sommaren så det fick vara lediga , så har jag ju "en hög" sparade semester dagar kvar....å jag har lagt in om FYRA v semester denna sommar dock inte alla sammanhängande men ändå!  3 är sammanhängande, vet inte hur det är att ha så mycket semester på en gång!

Josse mådde as pyton idag, har kräkits , ja hon fick en total utrensning av behandlingen i går....mådde bättre på em, hon förstod själv (tillslut) att det hade med behandlingen att göra ! jag bertättade för henne hur låg och slut jag va efter första gången...jag kräktes aldrig men frös nästan ihjäl första dygnet, och bara sov, då förstod hon. Jag kunde ju inte åka å simma eller springa på ett par dagar.  Lilla Gosepluppen min, jag är övertygad  om att det var mycket slagg från hennes cellgifter.....Bara torsdag kvar då.....  mums för att träffa alla goa löpare igen !


Av Heike Emmrich - 3 mars 2013 18:54

Å den var jättebra!  roligt med spurter vid depåerna 3-4 min med bra intervallmusik, toppen med en storbild , då kan alla se !   Jag behövde inte särskilt mycket energi på vägen , 2 små banan bitar , 2 muggar blåbärsoppa, 1 flaska vatten en halv sportdryck och nästan en hel Vitargo kaka på 3.52 . Sen va det bara att knalla hem och äta efter passet....gott med pasta och ädelost sås. Somnade lite i soffan ....skulle titta på 5 -milen...Gudars vad bra han är den där Johan Olsson!

Josse och jag har babblat ett par gånger idag.....  . Tog en promenad på em , skönt att röra på benen, annars har jag bara slappat o fixat lite....Nästa helg är jag i Skövde   .

I morrn ska jag på PIM -into . Springer lite tisdag + EL, och tar en löprunda med syster onsdag...sen ska benen få vila.

                    GC-folket hälsar att det är soligt och skönt ...jaha    .....  

 


Av Heike Emmrich - 2 mars 2013 16:43

Innan vi möttes på Haga , hade jag avverkat 2000 m sim , de sista 17 längderna va rena pannbenslängder  ....

Sen lagom tills jag och syrran skulle ut å springa började det snöa....  ..ja, ja jag vet det är så vid "vårväder"..men det blev kallt o trist iaf. Men vi gnetade ihop 8 km. Syrran hade nya skor !!!  LILA ! bra syster   .

Tjolahopp..sen mot Haga !  köpte lite energi kakor , Josse fick recovery kaka hon hade varit på gymet och tränat!

Sen fick vi vackert be om att låna cykelställning....för den jag sett Josse använda , hade inte varit hennes...och mina spännband låg hemma  inte bra, men vi fick låna det oxå av Martin...

Mysigt att ha skönheten hemma igen, står här så fint i vardagsrummet  .

Josse och jag musade smörgåstårta och sen satte jag på TNS på Josses vader och ländrygg. Vi tittade på skidor och snattrade......jättemysigt!  Jag åkte med Josse en bit när hon skulle till "vännen"....för att det såg ju så skönt ut i solen....tjohej ..blev en promenad i vind, regn och hagel   , skönt att komma hem ! 

Har plockat fram lite tills i morgon, energikakor, Polar pulsbandet, 2 flaskor en med sportdryck och en för vatten, handduk.....Vi kommer iaf få blåst-fritt....dom andra där ute i spåret skulle visst få motvind...

Av Heike Emmrich - 1 mars 2013 19:53

 

Efter trött torsdag , så va det en lättsam fredag! Men sol fan ville inte riktigt komma fram så där   förrän på sen em, då snörde jag på mej löparskorna, men oj o aj vad stel jag va insida lår, där Levi masserat....och GPS helevete funkade inte idag..nu har den strulat 2ggr på kort tid! Ogillar det.  Tittad in på Medley sidan, 15 reserver till Vaslopps spinningen...tur man bokade 2 sekunder över 12....gäller ju att vara på... typ..  .

Har fått Josse at möta upp mej vid Haga i morrn så jag får hem min skönhet...NEJ jag kunde inte vänta till nästa vecka....ja så himla typiskt mej ....NU!    Först ska det simmas och springas , jodå syster ska med !  Å inte i helsike fick jag nått jobb i helgen...Björntorp som BEHÖVER x-tra personal , JAHA?????  give me då!  för nästa helg kan jag inte jobba, då ska jag "hasa" runt i Skövde   ....sen tänkte jag faktiskt åka till Johan o Karin i Klockrike och hälsa på !  det är ju liksom på vägen.... och helgen efter ska CK D ha planerings möte på lördag em..? tror jag...vore bra om info kom ut nu om det !  undra om GC folket hinner hem ??  Ja, i morrn åker ALLA till GC ååååå gudars så skönt för dom !  värme o sol !  så det blir ingen spinning på onsdag, kan vara bra att vila benen till lördag !  å så har jag "gått" med på en dag på Söderköpings SPA....inte 2 dgr , nej jag måste träna..ANNE ; NU KAN DU HOPPA ÖVER ATT LÄSA 2 RADER..........men jag kollade på hemsidan , det fanns ett löpband, men jag kan ju kuta ute :) men det behöver ingen veta .....jag får ju myror i brallan, toffla runt bara så där.....Men jag har töjt min asbergergräns iaf....  . Äter middag med gänget på kvällen, sen är det plattan i botten ....HEM!  fniss...ja, sånn är jag ! förhoppningsvis är det väder för att cykla på söndagen.  Fick just en sms av syster....trodde det var ett återbud.....men stod : har DU gjort en smörgåstårta ??!!   vad har hänt med dej ?!   tja , jag va väl hungrig ..typ...  och jag tänkte göra nått jag inte gjort....ja, jag kan  lite mer än att bara springa!   .  

                                          Ingen kan allt, men alla kan något !

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Heike´s gäster


Ovido - Quiz & Flashcards