heikebiketri

Alla inlägg den 16 maj 2013

Av Heike Emmrich - 16 maj 2013 20:57

Det blir Berlin Marathon som ledare och löpare !!   medvinden blåser just nu in över Emmrich   nytt spännande uppdrag till hösten på jobbet.....

Ja och här ska vi springa i mål den 29/9, fantastiskt att jag kom med !   ja jag hade ju inte lust att vara 25: e på reservlistan....

Firar med kvarg och jordgubbar  och lite popcorn.

Idag ville mina ben vila, så det blev ingen cykeltur till jobbet.....och bara soltolen och Marie Jungsteds boken på em, jätteskönt ! sol så länge på balkongen.......varmt och skönt !

Jag har varit lärar vikarie två fm , jihooooo....tålamod !  men underbart kul !  har varit i en 3-4 , kanske nästa vecka igen....det var längesedan jag va vik i klass, det har jag saknat.  Jag får en egen liten familjegrupp till hösten, roligt ! 

Mitt backpass i går blev en smärtsam upplevelse för lungorna, fuskat med sprayen ....så mina lugnor fick snabbt kramp, pep i rörena....klent Heike !!  förstavarvet upp tappade jag nästan känseln i benen ...syresättningen va typ NOLL...MOONWALK.....yeh !  men det ville jag inte visa någon av de andra löparna, antingen däckar jag eller så ger sig krampen på vägen ner....måste få ut syresatt blod .....andra varvet nästan lika illa , fy tusan vad jag hade mjölk syra i benen och tame tusan i hela kroppen, men jag ville inte ge mej....slet och slet..förra gången vi sprang va det 3 v på baksidan o ett på framsidan, nu va det 4 bak o en framsida....efter 4 kvalfulla bak, hade börjat fått blod till benen , lungor...och gud vet allt , för då kunde jag springa så det va upp och sen rullla vi ner baksidan. Men benen var tärda av mjölksyran men jag kunde andas "normalt " igen.....för så hade jag spottat och harklat upp  allt som medicinen ska ta bort.....usch knäppo som slarvat !   Katarina undrade om jag inte skulle springa Salomon trail, det hade jag tänkt men glömt att anmäla mej.......frågade snällt om jag fick ha sällskap med dom , så galet tråkigt att åka själv ! det var ok !  så skulle jag då cykla hem.......men mina ben hade helst bara satt sig i en bil och blivit fraktade. Det tog tid att cykla milen hem....helt tom på energi, stum i benen, frös....fast jag hade både mössa och vantar på och tjockjackan på... kastade i mej mat när jag kom hem duschade och la mej med mysbyxor på och långärmad tröja....strumpor....jodå! jag frös som tusan.....vaknade vid 4 och kunde iaf ta av mej strumporna......kände mej som ett vrak  somande om och vaknade vid kvart i sex och kände mej helt ok !!  men bestämde mej för bilen iaf.....benen applåderade !

Har varit jättehungrig hela dagen idag, skaplig mat i dag i skolan. Vi va ute hela em, skönt !

Gick hem i jobbar sandalerna ....igen   disträ...?? 

Blev en bra vilodag, jag brukar ju bli tokrastlös, nope inte idag !

                       På´t igen i morrn , Järnhästen till jobbet, sen träning ! 

                       Ja så äre fredag igen då !!       fint !!

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Heike´s gäster


Ovido - Quiz & Flashcards